Nyheder


ASKE NØRSKOV JENSEN FIK 12 TIL SVENDEPRØVEN

Aske forsætter som automekaniker hos os og udfører alle former for reparationer på biler fra fejlfinding og mekaniske serviceopgaver til reparation af skader

 

AU2HJUL HÆDRET FOR HØJ KVALITET 

AutoPartner værkstedet Au2hjul i Randers har lagt sig helt i top i en intern kvalitetskontrol, der blev udført af FDM.

AutoPartner indledte i 2010 et samarbejde med FDM hvor alle AutoPartner værksteder kvalitetskontrolleres af FDM.

FDM Kvalitetskontrol er inddelt i en score/karakterskala fra 0-5, hvor 5 er den højeste mulige score. Au2hjul opnåede det flotte resultat på 5 d. 7 juni 2016 som et gennemsnit af alle håndteringer i processen.

”Vi sætter en stor ære i, at kunderne får optimal betjening og sikkerhed for, at vi udfører de aftalte reparationer på deres bil. Derfor var det også en glæde, at vi opnåede et flot resultat i testen, hvilket bekræfter os i, at vi er på rette spor” udtaler Erik Christensen, indehaver af Au2hjul, og fortsætter: ”Vi har valgt, at indgå i et samarbejde med den danske værkstedskæde AutoPartner, der kan leve op til de krav vi stiller omkring markedsføring, service og teknisk back-up samt efteruddannelse. Det betyder, at vi kan koncentrere os om det, vi er gode til i hverdagen, nemlig at reparere biler. AutoPartner tilbyder en god profilering med fokus på det lokale område, så vi opnår større synlighed. Desuden har vi nu mulighed for at indgå i et langt større netværk med andre værksteder, så vi kan hjælpe hinanden i hverdagen med udveksling af erfaringer og gode råd”.

Au2hjul har moderne testudstyr og via AutoPartner også adgang til bilteknisk data, så de altid er up-to-date og kan servicere selv helt nye biler.

 

Læs mere om AutoPartner på www.autopartner.dk

 

 FDM Kvalitetskontrol omfatter:

-  Kundemodtagelse

-  Fysiske forhold på værkstedet

-  Aftalegrundlag

-  Basisudstyr

-  Arbejdsgang

-  Service og/eller reparation

Udviklet af Bilinfo